Bestel uw
contactlenzen

Gediplomeerd team

Eindeloze passie

Uitgebreid aanbod

Perfecte service

Jarenlange ervaring.

Opti-Q, een zaak gevuld met pit en deskundigheid

OptiQ staat sinds 1997 bekend om zijn gedrevenheid in optiek. Zaakvoerder Greet begon als pas afgestudeerde opticien-optometriste de zaak in het centrum van Menen. Het volgen van de nieuwste trends en haar team leiden doet ze na 20 jaar nog steeds met veel passie. Haar ervaring en expertise hebben Opti-Q gemaakt tot een referentie in de oogzorg. Ze wordt bijgestaan door haar medewerkers Jeroen, 3 jaar in dienst met jarenlange ervaring in het vak, en Leonard, 2 jaar in dienst en nu al een topvakman. Drie gediplomeerde opticiens - optometristen geven u het beste advies en stellen u de mooiste collecties voor en dit in een gloednieuw prachtig interieur. We hebben een sterk aanbod monturen, kinderbrillen, sportbrillen, zonnebrillen, contactlenzen... en eindeloze service.

OptiQ werkt sinds kort ook samen met dé specialist in gehooroplossingen Lapperre. 4 halve dagen per week is audicien Sarah Mestdagh aanwezig bij OptiQ voor professioneel advies, herstellingen en gehoormetingen.

Problemen bij het lezen van de kleine lettertjes of last van nachtblindheid. Kom gerust langs voor een oogtest en oogdrukmeting. Wij beschikken over de nodige geavanceerde apparatuur en ervaring om u een perfect zicht te bezorgen.

 

Greet, Sarah, Jeroen en Leonard nodigen u graag uit in de nieuwe zaak in Menen voor een nieuwe bril, een fijne babbel, een heerlijk kopje koffie of misschien wel oordoppen of een verrekijker. Tot binnenkort!